BAGELS MED POCHERET ÆG OG CAVIAR- HOLLANDAISE

Attilus opskrift

Ingredienser

2 portioner

LetSaltet smør200 g
Æggeblomme fra fritgående høns2
En smule vand
Tabasco til at give smag
Salt
Bagels efter eget valg2
Æg fra fritgående høns4
Varmrøget stør200 g
Kongelig sibirisk caviar30g
Hakket purløg
Paprika til at drysse på

FREMGANGSMÅDE

1. Smelt smørret i mikroovnen eller en lille stegepande, ved svag varme.

2. Når smørret er smeltet, skal det deles og hældes på en beholder, hvor det mælkefarvede smørindhold fjernes.

3. En mellemstor panden fyldes med vand og sættes til at koge.

4. Kom æggeblommerne i en skål, tilsæt vand, sæt det i vandbadet og rør til æggeblommerne fylder dobbelt så meget og pas på ikke at røre æggeblommerne for kraftigt.

5. Tag panden af varmen og hæld vandet af, læg et viskestykke over panden og sæt metalskålen ovenpå. Viskestykket vil hjælpe med at gøre skålen stabil, mens du rører smørret i.

6. Start med at røre æggeblommerne langsomt og kom smørret i, så det ikke skiller. Når alt smrøret er tilsat, smages der til med tabasco og lidt Salt.

7. Dækkes til med plastfolie og stilles et lunt sted.

8. Sæt en mellemstor pande med Saltet vand til at koge let. Slå æggene ud i 4 ramekin-skåle og hæld et ad gangen ud i panden og sørg for at holde vandet simrende, så æggene tilberedes. Steges færdig efter smag.

9. Når du venter på at æggene steges, skal du riste dine bagels.

10. Kom caviar i den varme sauce. Når æg og bagels er færdige, kommes der røget stør og æg på brødet.

Vores produkter