En historie om lyst
Caviar var engang forbeholdt de kongelige og har i lang tid været anset for at være en "guddommelig spise." Men hvordan fik det så raffineret et renomme til at starte med? Og hvad skete der med størbestanden i det Kaspiske...
Discover everything about caviar, the history, the taste and how to enjoy the right way!
Caviar var engang forbeholdt de kongelige og har i lang tid været anset for at være en "guddommelig spise." Men hvordan fik det så raffineret et renomme til at starte med? Og hvad skete der med størbestanden i det Kaspiske...
Man spærrer altid øjnene op af glæde, når der er grund til at fejre med exceptionel caviar. Her er en guide til alt det, du skal vide, før du bestiller caviar til frokost næste gang eller du får det serveret...
Er du en person med god smag, så ved du, at caviar er specielt og du sætter formentlig pris på den unikke smag og kvalitet. Men for at blive ægte connoisseur skal du vide lidt om, hvordan man vurderer caviar....
At lave caviar er et håndværk og en traditionel praksis fra mange generationers arbejdere. Alt laves med hånden med bløde bevægelser, der konserverer æggets fasthed, tekstur og integritet. Kvaliteten sikres med streng overholdelse af fødevarelovgivningen og nøje opfyldelse af Washingtonkonventionen....
CITES kaldes også Washingtonkonventionen og er en international aftale mellem de landes regeringer, som deltager i international handel med vilde dyrearter og planter, med henblik på at beskytte truede dyr. Alle ægte størcaviarprodukter skal have en CITES-kode på dåsens etiket....