Oplev

Mere om caviar

En historie om lyst

Caviar var engang forbeholdt de kongelige og har i lang tid været anset for at være en "guddommelig spise." Men hvordan fik det så raffineret et renomme til at starte med? Og hvad skete der med størbestanden i det Kaspiske...

Læs videre

Smagsguide

Man spærrer altid øjnene op af glæde, når der er grund til at fejre med exceptionel caviar. Her er en guide til alt det, du skal vide, før du bestiller caviar til frokost næste gang eller du får det serveret...

Læs videre

Om at vurdere caviar

Er du en person med god smag, så ved du, at caviar er specielt og du sætter formentlig pris på den unikke smag og kvalitet. Men for at blive ægte connoisseur skal du vide lidt om, hvordan man vurderer caviar....

Læs videre

Om at lave caviar

At lave caviar er et håndværk og en traditionel praksis fra mange generationers arbejdere. Alt laves med hånden med bløde bevægelser, der konserverer æggets fasthed, tekstur og integritet. Kvaliteten sikres med streng overholdelse af fødevarelovgivningen og nøje opfyldelse af Washingtonkonventionen....

Læs videre

CITES-certificering

CITES kaldes også Washingtonkonventionen og er en international aftale mellem de landes regeringer, som deltager i international handel med vilde dyrearter og planter, med henblik på at beskytte truede dyr. Alle ægte størcaviarprodukter skal have en CITES-kode på dåsens etiket....

Læs videre

Vores produkter