KVALITET

KVALITET

Attilus Caviar - Quality Assured

Vores primære mål er at opfylde den højeste kvalitetsstandard i produktionen af vores eksklusive sortiment af caviar. Vores medarbejdere anvender streng kvalitetskontrol i fremstillingen af vores unikke caviarprodukter. Nedenfor beskriver vi processen i detaljer.

Udtagning med omhu

Når størens modenhed er ved at toppe, foretager vores teknikere en ultralydscanning for at fastlægge det optimale tidspunkt for udtagningen. Når vi udtager æg, gør vi dem omhyggeligt rene, så produktet ikke på nogen måde beskadiges.

Saltning med omhu

Det meste af vores caviar forarbejdes med den traditionelle Malossol-metode (let saltning”), som er connoisseurens foretrukne metode. Vi bruger kun meget fint salt til at konservere caviaren og styrke dens smag. Ved længere opbevaring tilføres Borax (E285).

Perfekt håndbearbejdning og pakning

Derefter vurderer vi caviaren for at sikre, at den opfylder kvalitetsstandarden for størrelse, fasthed og smag. I så fald pakker vi det sikkert i de traditionelle caviardåser, hvor det holder sig frisk og er lige til at spise.

Smuk forældning

Dåserne opbevares ved -3 til 2º C i tre uger, så caviaren udvikler en fyldig, robust smag, før den sælges til vores kunder.

Sporbarhed

Hos Atillus er kvalitet i højsædet som følge af den fuldstændige sporbarhed for vores produkter, ifølge de strenge regler for fiskeopdrætsteknikker og protokoller for caviarforarbejdning samt fødevaresikkerhedslovgivningen og Washingtonkonventionen (CITES). CITES-mærkningen fortæller dig alt, hvad du skal vide om vores caviar.