KRABBE- OG CAVIARSALAT

Attilus opskrift

Ingredienser

4 portioner.

Nye kartofler200 g
Majonæse2 spsk
Peberrod1 tsk
Lille skalotteløg finthakket1
Worcestershire-sauce1 spsk
Sriracha-sauce1 spsk
Paprika½ tsk
Citronsaft1 tsk
Moden avocado1
Babysalat pillet og vasket1
Morgenmadsradiser i skiver4
Rødløg finthakket½
Hvidt krabbekød150 g
Caviar30 g

FREMGANGSMÅDE

1. Lad de nye kartofler simre i saltet vand i 20 minutter eller til de er spiseklar. Drænes og køle af.

2. Bland alle dele til dressingen i en lille skål.

3. Halver avocadoen og tag stenen ud, brug en ske til at tage avocadoen og skær i tern på 1 cm.

4. Skær kartoflerne i tykke skiver.

5. Arranger salaten i 4 glas og pynt med russisk dressing og caviar.

Vores produkter