DYBTSTEGT STØR MED CITRON OG URTER

Attilus opskrift

Ingredienser

4 portioner

Stør skåret i striber600 g
Kærnemælk280 ml
Tørret oregano1 spsk
Hvidløgskorn½ spsk
Frisk timian, hakket1 spsk
Frisk dild, hakket1 spsk
Salt og peber til at smage til med
Almindeligt mel400 g
Olie til dybstegning
Citron i kvarte1
Serveres med stærk sauce og majonæse

FREMGANGSMÅDE

1. Kom størstrimlerne i en mellemstor skål, tilsæt lidt kærnemælk, oregano, hvidløg, timian og dild. Krydres med salt og peber, marineres i 20 minutter.

2. Kom melet i en mellemstor dyb tallerken og vend størstrimlerne en ad gangen og læg dem på en anden tallerken.

3. Varm olien op i en dybsteger eller mellemstor stegepande til 180 C. Bruger du en stegepande, må du ikke fylde den mere end halvt op med olie.

4. Når olien er varm, tilsættes støren en ad gangen til den er gylden. Du kan være nødt til at gøre det ad et par gangen. Tages af olien, tørres på køkkenrulle.

5. Server støren med citronbåde, stærk sauce og majonæse.

Vores produkter