RØGET STØR OG KARTOFFELOMELET

Attilus opskrift

Ingredienser

1 portion

Fra fritgående høns3 æg
Fløde2 spsk
Revet parmesanost10 g
Olivenolie1 spsk
Smør2 spsk
Kogte nye kartofler i skiver100 g
Røget stør50 g
Forårsløg i skiver1 forårsløg
Lille bundt plukket dild
Et lille bundt persille
Rødløg finthakket½
Mellemstor agurk i tern1
Kærnemælk2 spsk
Peberrod1 tsk
Salt og peber til at smage til med

FREMGANGSMÅDE

1. I en lille skål røres æg, fløde, parmesan sammen og krydres med salt og peber.

2. I en lille skål blandes kærnemælk og peberrod, krydres med salt og peber.

3. Forvarm grillen, så den er varm.

4. Brug en lille slipletstegepande til at varme olien og smelte smørret over mellemvarme, når smørret skummer, tilsættes æggeblanding og der røres rundt et par gange. Fordeles over de nye kartofler, stør og forårsløg.

5. Sæt det under grillen til æggene er færdige, tages af og lader det køle lidt af.

6. Lige før servering fordeles urter, rødløg og agurk ovenpå og der drysses med kærnemælksdressing.

Vores produkter