FREMGANGSMÅDE
1. Forvarm ovnen til 160 grader.
2. Toast det brune brød til det er let brunt.
3. Smør toastbrødet og sæt det i ovnen til det er tørt, ca 5 minutter. Fjern toastbrødet fra ovnen og lad det køle.
4. Når toasten er kølet af, kommes den i foodprocessoren til der er fine krummer.
5. Kog pastaen i en stor gryde med saltet vand (se emballagen for kogetid).
6. Mens du venter på, at pasten koger, opvarmes olivenolien med hvidløg og chiliflager på mellemvarme indtil hvidløgene tager farve. Kom ansjoser og smør i, når smørret er smeltet tilføres citronsaft og -skal og det tages af varmen.
7. Når pastaen er kogt, drænes den god, og noget af pastavandet beholdes.
8. Kom pastaen tilbage i panden sammen med hvidløg, chili, citronsmør, caviar og halvdelen af dilden.
9. Krydres med salt og peber og en skefuld af det gemte pastavand, blandes godt.
10. Serveres på 4 varme skåle og drysses med dild og brunede croutoner. Serveres med det samme.