SRILANKA-KOKOSSUPPE MED CAVIAR

Attilus opskrift

Ingredienser

4 portioner

Rapsfrø- eller vegetabilsk olie4 spsk
Fed hvidløg i skiver4 tsk
Sorte sennepsfrø1 tsk
Spidskommenfrø1 tsk
Bukkehornsfrø½ tsk
Fennikelfrø½ tsk
Lille kanelstang1
Tørrede, lange røde chili2
En lille håndfuld friske karryblade
Små hakkede skalotteløg2
Et lille spids ingefær skrællet og finthakket
Qurkemeje2 tsk
Malet koriander2 tsk
Kokosmælk800 ml
Fiskebouillon400 ml
Lysebrunt blødt sukker1 spsk
Røget torsk i tern250 g
Frisk hummerhale i skiver250 g
Af 2 limeSaften
Et lille bundt hakket koriander
Salt og peber
Caviar50 g
Cherry-tomater, grovhakket8
Sprøde skalotteløg50 g

FREMGANGSMÅDE

1. Varm olien i en mellemstor pande over mellemvarme.

2. Når olien er varm, tilsættes alle frø, kanel, hvidløg og chili til det begynder at stege, tilsæt karryblade, skalotteløg, ingefær, gurkemeje og koriander. Steg let et par minutter og tilsæt kokosmælk, fiskebouillon og sukker.

3. Lad det simre i 5 minutter og tilsæt torsk og hummer under omrøring. Steges 3 til 4 minutter til torsk og hummer lige er færdigstegt.

4. Tilsæt limesaft og koriander og krydres med salt og peber.

5. Fordel suppen i 4 varme skåle, pynt med caviar, cherry-tomater og sprøde skalotteløg.

Vores produkter